Over ons

van den Brand bouw is een jong en dynamisch bouwbedrijf, met een persoonlijke aanpak van zaken. van den Brand bouw staat garant voor een goede kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en een goed overleg voor al uw werkzaamheden in en om uw woning en/of bedrijfspand.

van den Brand bouw is gevestigd in Volkel (Gemeente Uden). Wij zijn een klein en hecht team, goed op elkaar ingespeeld. Door onze goede samenwerking met andere bedrijven kunnen wij u snel en flexibel ontzorgen.

Een bouwproces is spannend: u heeft iemand nodig die u kunt vertrouwen. U wilt een scherpe maar reële calculatie en een oprecht antwoord op de vraag waarop u eventueel zou kunnen bezuinigen en waarop vooral niet. U wilt gedegen advies en duidelijke informatie, zodat u op alle fronten weet waar u aan toe bent en niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Wij nemen u gedurende het hele traject, van ontwerp tot oplevering, een heleboel zorg uit handen.

  • Duidelijke afspraken - afspraak = afspraak
  • Kwaliteit - juiste diploma's en verzekeringen
  • Grip op de kosten - budget = budget
  • Betrouwbaarheid - transparant en openheid van zaken
  • Service - uw klachten worden serieus genomen

Meer weten? Bekijk de verbouwwijzer

Wie zijn wij?

Wij zijn Twan en Roy van den Brand. Wij zijn jonge, ambitieuze ondernemers met een grote passie voor de bouw. Wij onderscheiden ons door goede kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. Dit door onze ervaring, goede samenwerking en door duidelijke afspraken te maken.
Meer weten over ons bedrijf? Contact ons