1. Wat wilt u?

Schrijf al uw wensen en ideeën op. Wat is het doel van uw verbouwing? Voor inspiratie kijkt u op onze Projecten pagina of talloze woon- en lifestylebladen. Houdt bij uw verbouwplannen rekening met het oog op de toekomst. Maak een lijstje en een ruwe schets van de nieuwe ruimte. Maak daarna een indeling waar u alle elementen wilt hebben staan. Wat wilt of kunt u uitgeven aan uw verbouwing? Door op voorhand bepalen van een budget kunnen wij binnen het budget een passend ontwerp bedenken. Overigens geldt dat u alle kosten die u voor uw verbouwing maakt kunt opvoeren als kosten aan de eigen woning. Gebruikt u er een bestaande of nieuwe hypotheek voor, dan mag u de rente gewoon aftrekken.
1. Wat wilt u?

2. Maak een afspraak

Heeft u al uw wensen en ideeën opgeschreven en een ruwe schets gemaakt? Neem dan contact met ons op, voor het maken van een afspraak. Wij komen dan bij u langs en tijdens dit gesprek worden u plannen en wensen doorgenomen. Er zal gekeken worden naar de mogelijkheden en adviseren naar aanleiding van uw wensen.

2. Maak een afspraak

3. Bekijk uw offerte

Aan de hand van de gegevens die verzameld zijn tijdens het opname gesprek, vertalen we dit in een ontwerp en passende offerte. In de gespecificeerde offerte ziet u welke werkzaamheden aangeboden worden, welke materialen nodig zijn en wat de totale verbouwingskosten zijn.

3. Offerte

4. Opdracht verstrekken

Nadat u de offerte heeft ontvangen met de nodige bijlagen, kunt u rustig nadenken of de offerte in alle aspecten aan uw wensen voldoet.

Uiteraard is het mogelijk dat er nog kleine wijzigingen aangebracht moeten worden in de definitieve offerte.

Is alles compleet en u bent tevreden, dan is de volgende stap dat u de offerte bekrachtigd door middel van de ondertekening van een contract en daarmee van den Brand bouw de opdracht verstrekt tot het in gang zetten van het volledige bouwproces.

Indien nodig zal de eerste stap zijn het aanvragen van de bouwvergunning(en).

4. Opdracht

5. Project inplannen

U kunt van start! Het contract is getekend, de financiering is rond en de eventuele vergunning is binnen. Wij maken in overleg met u de planning. Wij geven duidelijk aan hoe lang de verbouwing gaat duren.

5. Planning

6. Aanschouw de bouw

Als de planning is doorgenomen en de spullen besteld en afgeleverd, gaan wij aan het werk. Zoals dat geldt voor de rest van de (nieuw)bouw of verbouwing, geldt ook hier: ga regelmatig kijken naar de vorderingen. Dat is niet alleen leuk en spannend, maar kan ook zeer nuttig zijn. Bespreek regelmatig met ons de voortgang en kijk of u bijvoorbeeld toch een tussentijdse wijziging wilt doorvoeren.
6. Aanschouw

7. Lekker genieten

Eenmaal de werkzaamheden gereed zijn lopen we samen nog eens alles na en controleren de werkzaamheden.


Uw doel is bereikt. U kunt gaan genieten van de extra ruimte die u in uw huis heeft gecreeerd of u gaat lekker in bad in uw eigen minikuuroord. Het was een hectische tijd, maar hier heeft u het voor gedaan. Tijd om te genieten van het resultaat!
7. Geniet!